Модний манікюр: цей колір став трендом весни 2023

Колір нічного неба має багато відтінків, серед них точно знайдеться той, що вам сподобається.

Модні експерти назвали колір, який буде дуже популярний навесні 2023 року. Манікюр з відтінками нічного неба здається простим лише на перший погляд, глибина кольору і насиченість роблять його дуже красивим.

Цей колір називають по-різному: темно-синій, насичений блакитний, синьо-чорний. Насправді відтінків у кольору нічного неба дуже багато, від практично чорного, до світло-синього.

Ви точно полюбите такий манікюр, він має дорогий вигляд і вписується в будь-який образ. Крім цього, колір нічного неба буде добре виглядати як на коротких нігтях, так і на довгих.

Навесні всім хочеться чогось яскравого, проте банальні кольори вже мало кого дивують. А ось цей колір не дарма називають трендовим, він підкреслить індивідуальність і не буде виглядати занадто помітно. 

Ви можете зробити однотонне покриття і нічим не прикрашати нігті. Однак якщо ж ви дуже любите дизайни, додайте золоту фольгу. Таке поєднання буде мати гарний вигляд. А ось від страз слід відмовитися, вони вже давно в минулому.

Однак важливо враховувати, що такий колір вимагає ідеального манікюру. Попросіть майстра, щоб той максимально вирівняв ваші нігтьові пластини. Відблиски на темно-синьому покритті повинні бути ідеальними, інакше весь манікюр буде зіпсований. Якщо ж ваш майстер не може гарантувати вам чистий манікюр і красиві відблиски, то, можливо, вам варто шукати іншого.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, який манікюр підходить кожному знаку Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: