Овнам для залучення удачі і грошей варто вибирати яскраві кольори і незвичайний дизайн / фото ua.depositphotos.com

Усім відомо, що у кожного знака Зодіаку є свій колір удачі. Однак не всі знають, що правильно підібраний манікюр за гороскопом може принести не тільки щастя, але ще і гроші.

Який колір і дизайн покриття підходить саме вашому знаку Зодіаку - читайте нижче. Астрологи назвали головні кольори для залучення багатства.

Овен

Овнам для залучення удачі і грошей варто обирати яскраві кольори і незвичайний дизайн. Не бійтеся експериментувати, сміливі малюнки лише підкреслять вашу індивідуальність.

Відео дня
Манікюр для Овнів / скріншот instagram

Овнам можна носити довгі нігті. Особливо вдалим буде манікюр з жовтими і червоними відтінками. Не обов'язково покривати всі нігті одним кольором. Політ фантазії - ваш ключ до багатства.

Телець

Тельцям варто обирати прозорий манікюр. Для залучення грошей і щастя астрологи радять представницям цього знака приділяти особливу увагу не кольору покриття, а саме якості манікюру.

Манікюр для Тельців / скріншот instagram

Доглянуті руки з мінімальним дизайном або навіть без нього - найкращий варіант для Тельців. Якщо ж ви не хочете носити прозоре покриття, віддавайте перевагу стриманим відтінкам або нюду.

Близнюки

Гроші в життя Близнюків може залучити манікюр з блискітками. Вам можна вибирати "кричущі" дизайни зі стразами, проте не варто поєднувати їх з яскравим кольором.

Манікюр для Близнюків / скріншот instagram

Представницям цього знака варто придивитися до нюдових відтінків, які можна прикрасити градієнтом з блискіток. Свою впевненість в собі Близнюки можуть показати гострою формою нігтів, адже не кожна жінка ризикне носити "кігті".

Рак

Жінки-Раки для залучення грошей і удачі можуть спробувати зробити яскравий манікюр з незвичайним акцентом. Наприклад, поверхню нігтів можна покрити чорним кольором, а внутрішню сторону нігтів - яскравим помаранчевим.

Манікюр для Раків / скріншот instagram

Астрологи радять Ракам відмовитися від блискіток і дизайнів з квітковими мотивами. Мінімум малюнків і максимум кольору - такий манікюр принесе багатство представницям цього знака.

Лев

Левам варто придивитися до відтінків червоного. Ідеальний манікюр для представниць цього знака - короткі нігті, покриті червоним або кривавим кольором.

Манікюр для Львів / скріншот instagram

Крім цього, для залучення удачі і грошей Леви можуть обирати манікюр з помаранчевим покриттям. Однак довгі нігті носити не варто, вони зовсім не підкреслять ваш образ.

Діва

Дівам для залучення грошей астрологи радять обрати манікюр з покриттям світлих відтінків. Вам варто придивитися до перламутрової втирки, такий дизайн дуже вигідно виглядає на довгих нігтях.

Манікюр для Дів / скріншот instagram

Розкішний перловий відтінок може зробити представниць цього знака успішними. З таким дизайном ви точно зумієте домогтися небувалих висот, вважають астрологи.

Терези

Терезам принесуть щастя одразу два кольори - зелений і фіолетовий. Ви можете придумати дизайн одразу з ними двома. Для залучення грошей вам також знадобляться блискітки.

Манікюр для Терезів / скріншот instagram

Астрологи радять Терезам не боятися сміливих дизайнів. Яскравий манікюр допоможе представницям цього знака залучити гроші.

Скорпіон

Скорпіонам для багатства можна спробувати манікюр у жовтих відтінках. Вам ідеально підійде колір гірчиці, охри та інші. Залучити удачу ви також можете дизайнами з рослинними мотивами.

Манікюр для Скорпіонів / скріншот instagram

Астрологи радять скорпіонам не переборщувати з червоним. Цей колір точно не допоможе їм досягти успіху. Пробуйте поєднувати малюнки з нюдовим покриттям, а на деяких пальцях можна зробити покриття в жовтих відтінках.

Стрілець

Стрільцям для залучення грошей варто віддавати переваги чорному кольору. Відмовтеся від світлих відтінків, вони лише відлякають багатство. Представницям цього знака Зодіаку краще обирати однотонне покриття, без блискіток і малюнків.

Манікюр для Стрільців / скріншот instagram

Астрологи радять Стрільцям відмовитися від чорно-білого дизайну. Якщо робите чорні нігті, то нічим не потрібно доповнювати дизайн. Однак варто уважно поставитися до вибору майстра, не кожен може зробити ідеальні відблиски.

Козоріг

Астрологи радять Козерогам обирати для покриття нігтів сірий колір. Він приверне у ваше життя багатство. Також Козерогам підходить білий колір, проте з ним потрібно бути обережніше.

Манікюр для Стрільців / скріншот instagram

Представницям цього знака краще відмовитися від банальних дизайнів. Замість того, щоб покрити всі нігті білим кольором, додайте нюдові відтінки і не забудьте про свій головний колір удачі - сірий.

Водолій 

Для грошей і удачі Водоліям варто обирати колір їхньої стихії. Насичений синій та усі відтінки морської хвилі - манікюр з таким покриттям точно принесе вам гроші.

Манікюр для Водоліїв / скріншот instagram

Водоліям варто відмовитися від чорного кольору, він відлякає удачу. Астрологи радять представницям цього знака обирати лише сині відтінки, тоді в їхньому житті буде багато грошей і щастя.

Риби

Рибам, як і Водоліям, удачу принесуть відтінки синього. Однак по-справжньому вдалим кольором для представниць цього знака є блакитний.

Манікюр для Риб / скріншот instagram

Рибам можна обирати дизайн з блискітками. Однак важливо пам'ятати про те, що яскраві акценти краще ставити не на всі нігті, а на декілька. Так ваш манікюр не буде виглядати дешево.

Нагадаємо раніше експерти назвали стильні ідеї весняного манікюру на короткі нігті.

Вас також можуть зацікавити новини: