Модні шарфи 2022 жіночі / ru.depositphotos.com

Не дарма кажуть, що мода циклічна. Про що це говорить? Зараз повертаються тренди, які були популярні раніше. Напевно ви пам'ятаєте період, коли на кожній модниці можна було побачити модні в'язані шарфи. Так ось цієї зими вони знову будуть актуальними.

У статті УНІАН ви дізнаєтеся, які модні шарфи в цьому сезоні.

Шарф - це важливий елемент гардеробу, адже він не тільки робить зимовий образ цілісним і стильним, але і виконує свою головну функцію - захищає ваше горло від холодів. Однак, щоб він гармонійно "вписався" в ваш образ, варто знати кілька варіантів, як його одягнути. 

Відео дня

Зав'язувати шарфи за старою методикою вже не актуально, адже виглядає це вже максимально без смаку. 

Перша помилка. Не варто обмотувати шию декількома шарами, адже так ваша голова здається дуже маленькою в порівнянні з шиєю. Все ж краще один кінчик шарфа просто закинути за протилежне плече.

колаж з фото

Друга помилка. Носити шарфи і шапки одного кольору і тону вже теж не модно. Ідеальним варіантом буде техніка colorblock. Це два абсолютно різних кольори, які в поєднанні мають неймовірно стильний вигляд. Наприклад, синій і зелений, жовтий і рожевий, сірий і червоний.

колаж з фото

Третя помилка. Щоб максимально утеплитися, найчастіше ми пов'язуємо шарф під курточку. Однак вид це має зовсім непрезентабельний, бо через масивний шарф може складатися враження, що під верхнім одягом ви ховаєте щось дуже велике. В даному випадку шарф краще пов'язувати на курточку або дублянку. Якщо ви хочете максимально зберегти тепло, обирайте в'язані шарфи 2022.

колаж з фото

Як стильно носити модні шарфи зима 2022: фото

колаж з фото

Нагадаємо, раніше було названо стильні новорічні светри для святкового настрою.

Вас також можуть зацікавити новини: