Стиль бібліотекаря зараз на піку популярності / фото Getty Images

У 1960-х роках на піку популярності був стиль бібліотекаря, а зараз він трансформувався і готовий впровадитися в образ усіх модниць. Розповідаємо, у чому його особливість і які речі можуть його відобразити.

Спідниця-олівець

Спідниця-олівець довжини міді в темних відтінках - сірий, чорний, темний шоколад - ідеально пасує для образу бібліотекаря. Вона сувора, але водночас може підкреслити вашу фігуру.

Відео дня

В'язана жилетка

Багато хто думає, що в'язана жилетка - це зимовий одяг, проте є більш легкі варіанти на літо. Тому не варто ігнорувати цю модну річ тільки через страх "зваритися" в ній. А от комбінувати її можна з поло, блузкою чи гольфом.

В'язана жилетка може бути літньою, а не тільки зимовою / фото Getty Images

Світшот

Якщо ви хочете трохи актуалізувати образ бібліотекаря, то можете замість в'язаної жилетки вдягнути яскравий світшот. Він ідеально поєднується з кедами.

Туфлі

Лаконічні туфлі - ще одна річ, яку завжди можна помітити на бібліотекарях. У цьому разі важливо пам'ятати про колір колготок або гольфів. Наприклад, під чорне взуття одягають темні колготки або білі гольфи, а під біле взуття - тільки світлі колготки.

Білі гольфи поєднуються з чорним взуттям / фото Getty Images

Окуляри

Ви колись бачили співробітника бібліотеки без окулярів? Думаємо, ні. Цей аксесуар не лише рятує їхні очі під час постійно читання, а й має досить стильний вигляд.

Вас також можуть зацікавити новини: