Модні сумки 2022 / фото depositphotos.com

Напередодні початку сезону весна-літо 2022 УНІАН підготував добірку трендових сумок, які будуть актуальні в найближчому майбутньому.

Сумка-тоут

Сумки такого плану-це ідеальний варіант для тих, хто любить носити багато речей, і кому маленький клатч зовсім не підходить. Досить містка, в класичних чорно-коричневих тонах, як у Hermès, Fendi і The Row.  

Сумка-тоут / Фото - vogue.ua

Плетені сумки

Плетена сумка / фото ua.depositphotos.com

Не дарма кажуть, що нове-це добре забуте старе. У майбутньому сезоні популярними будуть плетені сумки. І взагалі немає різниці в тому, що це буде - повністю плетена модель або зі вставками. Сюди ж можна віднести і в'язані сумки будь - яких розмірів-це може бути як маленький клатч, так і велика сумка-відро. У будь-якому випадку такий аксесуар буде вдало поєднуватися як з класичними речами, так і з пляжним аутфітом. 

Відео дня

Шкіряний клатч

В останні кілька сезонів сумки такого типу є класичним і зручним доповненням будь-якого аутфіта. Особливих вимог до кольору або застібок немає, проте в моду возвращаютя сумки із застібками-поцілунками. 

Мініатюрні сумки

Це рішення, яке колись з'явилося на модних подіумах, не всі сприйняли досить однозначно, адже цей тренд теж не про практичність. Адже що може поміститися в сумку розміром з невеликий гаманець? Практично нічого. Однак вона може стати красивим завершенням цілісного образу, якщо її правильно підібрати в тон до загального вбрання. 

Квадратний клатч

Якщо проаналізувати модні тренди в одязі 2022, то можна помітити, що в моді впевнено тримаються грубі лінії, геометрія, кубізм. Це ж простежується і в аксесуарах, адже навесні і влітку цього року клатчі і сумки кубічної форми будуть одним із трендів. 

Сумки незвичайної форми

У кожному сезоні дизайнери знаходять чим здивувати модниць.

Сумки незвичайної форми / Фото-Moschino , instagram.com

Так, в нових колекціях весна-літо 2022 модні жіночі сумки у вигляді флакона духів, сердець і кішок були у Lanvin, Chanel, Moschino і Simone Rocha.

Сумки незвичайної форми, які будуть в моді навесні 2022 / Фото - lanvinofficial, instagram.com

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, які топ-3 аксесуара, які роблять ваш образ дешевим. На ринку їх зараз така кількість, що очі розбігаються. Тому не варто зациклюватися на тих, що вже застаріли. 

Вас також можуть зацікавити новини: