Модні штани 2021 / pinterest.com

Штани - це елемент базового гардероба. Їх унікальність полягає в тому, що поєднувати з ними можна практично будь-який верх - топ, майку, кофту, світшот, об'ємний худі. Відпустіть фантазію на волю і починайте експериментувати. Але для початку нумо розберімось, які штани зараз в тренді.

Штани Чарлі

Американська зірка Кендалл Дженнер неодноразово з'являлася на публіці в брюках Чарлі. Їх головна перевага в тому, що вони візуально подовжують ніжки і роблять їх більш стрункими. Вони нагадують штани-кльош, при цьому знизу у них є розріз. Загалом, це головний хіт цього сезону.

Модні штани 2021 / pinterest.com

Кюлоти

Ось уже кілька сезонів поспіль модниці зношують до дірок штани-кюлоти. Дійсно, вони зручні, легкі, повітряні, та ще й приховують всі недоліки. Крім того, вони ще й ідеально поєднуються з різними стилями. Буде це casual або офісний стиль - ви все одно будете виглядати прекрасно.

Відео дня
Модні штани 2021 / pinterest.com

Штани-палаццо

Завищена талія, свобода рухів, високі ніжки - це все переваги брюк-палаццо. Їх також можна поєднувати з чим завгодно. 

Модні штани 2021 / pinterest.com

Штани з принтами

Однотонність завжди в тренді, але влітку хочеться більше яскравих фарб. Тому дизайнери рекомендують звернути увагу на штани з різними принтами. При цьому варто врахувати, що під них краще надягати все-таки однотонні футболки або топи. Максимум, це мінімалістичний напис або малюнок в тему.

Модні штани 2021 / pinterest.com

Шкіряні штани

Шкіряні штани - це маст-хев кожної модниці. Але в цьому випадку варто зробити акцент саме на натуральності тканини. Адже замінювач шкіри буде влітку дуже парити, і, відповідно, ви будете почувати себе некомфортно.

Модні штани 2021 / pinterest.com

Вас також можуть зацікавити новини: