Манікюр на новий 2024 рік / скріншот Instagram

Зовсім скоро ми будемо зустрічати Новий рік. Зазвичай на початку зими дівчата вже замислюються над тим, у чому відзначати це свято, який макіяж більше підходить і який новорічний манікюр зробити.

УНІАН розповідає, якого кольору повинні бути нігті на Новий рік, щоб залучити удачу, а від якого краще відмовитися.

Новорічний манікюр 2024 - 5 найкращих варіантів

Ми звикли, що якщо мова заходить про Новий рік, то все повинно бути яскраве, строкате, пишне. Однак, насправді, все зовсім не так. Якщо ви не хочете бути схожими на новорічну ялинку, але хочете гарний манікюр, тоді ці варіанти для вас.

Відео дня
  • Червоний манікюр

Новорічний манікюр червоний ідеально підійде дівчатам, які люблять проявляти свою пристрасну натуру і тим, хто хоче залучити в своє життя кохання. Єдине, його краще не комбінувати з дизайном, тому що тоді він буде мати строкатий вигляд.

Червоний манікюр приверне любов / скріншот Instagram
  • Синій манікюр

Найкращий новорічний манікюр 2024 на короткі нігті - це однозначно синій. По-перше, це зимовий колір, а, по-друге, він притягує гроші. Так-так, якщо ви хочете в наступному році значно поліпшити своє фінансове становище, то синій колір буде магнітом для грошей.

Синій приваблює гроші / скріншот Instagram
  • Ніжний новорічний манікюр

Якщо вам хочеться більше ніжності в манікюрі, тоді сміливо робіть нюд або молочну базу з додаванням срібних або золотих блискіток. Однак, блискітки повинні гармонійно вписатися і не покривати весь ніготь. До слова, срібний колір означає справедливість і правду, а золотий - успіх і славу.

Манікюр з блискітками може бути естетичним / скріншот Instagram
  • Зелений манікюр

Господар наступного року - Зелений Дерев'яний Дракон, тому і не дивно, що манікюр також можна зробити в тон звірка. В цілому зелений символізує здоров'я, спокій і удачу. 

Зелений колір символізує здоров'я і удачу / скріншот Instagram
  • Манікюр з драконом

Звичайно, ми не можемо забути про господаря наступного року, тому пропонуємо вам зробити манікюр на Новий рік 2024 - Рік Дракона, з його зображенням. Ось таким милим він може вийти.

Манікюр з драконом на довгі нігті / скріншот Instagram

Який колір нігтів на Новий Рік 2024 заборонений - найгірші ідеї

Зелений Дерев'яний Дракон точно не оцінить занадто темні відтінки, в тому числі і чорний, який тільки буде притягувати печаль і тугу у ваше життя. 

Також невдалими відтінками є коричневі, тому що вони занадто "приземлені" для Дракона, який мріє про високий політ. Жовтого кольору теж варто уникати, тому що він нагадує Дракону, що він був привілеєм тільки імператорської сім'ї Китаю.

Тепер ви знаєте, який манікюр можна робити на Новий 2024 рік, а який - не можна. Подумайте, чого вам більше хочеться - грошей, процвітання, удачі або кохання - і робіть манікюр з тим кольором, який символізує бажане.

Вас також можуть зацікавити новини: