Модні джинси / ua.depositphotos.com

Весна вже настала, а це означає, що скоро ми знімемо свої довгих пуховики. Тому потрібно бути у всеозброєнні, щоб наші образи, дійсно, були стильними. Пропонуємо вам розглянути кілька варіантів джинсів, які будуть на піку популярності в цьому сезоні.

Читайте такожТабу: речі, які зіпсують будь-який образ

Бойфренди

Відео дня

Ці джинси дівчата запозичили у своїх хлопців. Основні особливості посадки цієї моделі  - занижена талія і занижена пахова зона. На стегнах бойфренди сидять вільно. Але з часом в моду увійшла завищена посадка, тому такі джинси з високою посадкою виглядають ще актуальніше.

Бойфренди / pinterest.com

Палаццо

Це широкі штани, які створюють ефект свободи і польоту. Їх головна особливість - це висока посадка талії і максимально широкий крій брюк від пояса. На вигляд вони чимось нагадують кюлоти, але тільки вони довгі.

Штани-палаццо / pinterest.com

Скінні

Це обтислі джинси, які повинні бути в гардеробі кожної дівчини. Їх ідеально можна поєднувати з оверсайз сорочками і об'ємними жилетками. При цьому не варто надягати під такі джинси приталений верх.

Скінні / pinterest.com

Дудки

Ці штани ідеально підкреслюють вигини жіночих ніг. "Дудочки" - фасон універсальний, і тому носити їх можна практично весь рік. Для літа більше підійде бавовна або льон з легким додаванням стречевих, штучних ниток. А взимку - шерсть, щільний трикотаж, денім, шкіра або вельвет все з тим же поєднанням. 

Дудочки / pinterest.com

Інші новини УНІАН: