Дівчина нанесла на нігті 116 шарів лаку / колаж

Канадський відеоблогер Крістін Ротенберг вирішила провести експеримент над своїми нігтями і нанесла понад 100 шарів гель-лаку. Якщо бути точніше, то 116 шарів. Процес нанесення і результати дівчина показала на відео.

Нанесення такої кількості лаку на нігті зайняло у Крістін цілих 12 годин. Своєї мети вона домоглася лише з другої спроби, оскільки в перший раз погано просушила один з шарів і все довелося переробляти. 

Чим більше лаку Ротенберг наносить на нігті, тим більше "товстими" і об'ємними вони здаються. Під кінець, як сказала сама б'юті-блогерка, творіння нагадувало їй "вершини гір". 

Реакція соцмереж

Відео Крістін Ротенберг було записано понад шість років тому. Тоді ж воно завірусилося в соціальних мережах. Багато жінок захотіли повторити цей експеримент. 

  • "Крістін не знала, що це початок, можливо, найпоширенішої тенденції всіх часів"
  • "Мені подобається, що вона дуже саркастично назвала це "гарячою новою тенденцією", а потім це стало тенденцією насправді"
Дівчина нанесла на нігті 116 шарів лаку / колаж

Варто відзначити, що це не єдиний подібний ролик - раніше вона наносила 100 шарів прозорого лаку. Експерименти закінчилися сумно - Крістін Ротенберг отримала травму нігтьової пластини і кинула цю справу. 

"Крістін була сильно травмована цим відео і відео про 100 шарів прозорого лаку для нігтів, що вона перестала займатися манікюром", - написав один з підписників.

Нагадаємо, як мати стильний вигляд в недорогому одязі.

Вас також можуть зацікавити новини: