Модні помади / depositphotos.com

29 липня в Україні відзначають День помади. Уявляєте, навіть таке свято є. Модниці повинні радіти, адже це черговий привід показати своє почуття стилю і смак.

Читайте такожЗ денного в вечірній: як змінити макіяж за 5 хвилин

Ми зібрали для вас наймодніші відтінки помад цього року.

Відео дня

Червоний

Червоний - це класика. Тому не дивно, що саме цей колір зберігає лідируючу позицію. Зверніть увагу не тільки на глянцеві червоні помади, але і матові. Вони будуть виглядати дуже вигідно практично під будь-який "лук".

Червона помада / фото pinterest.com

Бордовий або сливовий

Помада такого відтінку актуальна цим літом. Варто лише врахувати, що винні відтінки більше підходять для вечірніх образів, а не для денних.

Сливова помада / фото pinterest.com

Неон

Так-так, є помади з таким ефектом. Наймоднішими виявилися рожевий і фіолетовий. Дизайнери зазначають, що за допомогою таких кольорів можна зробити яскравий акцент, але чи варто ходити з такою помадою, наприклад, офісному співробітникові - питання.

Неонова помада / фото pinterest.com

Нюд

Ооо, цей відтінок вже давно підкорив серця всіх модниць. Він виглядає максимально природно, при цьому підкреслюючи контур губ. Обов'язково зверніть увагу на цей колір і не прогадаєте.

Нюдова помада / фото pinterest.com

Рожевий

Ніжно-рожева помада також виглядає досить природно. На відміну від нюдової вона робить більш яскравий акцент, але не менш жіночний.

Рожева помада / фото pinterest.com

Як повідомляв УНІАН, зібрані варіанти макіяжу для спопеляючого погляду.