Стильне взуття на літо 2024 / колаж із фото

Залишилося всього кілька днів до літа, а це означає, що модниці починають поповнювати свої запаси взуття на теплу пору року. Щоб вам легше було визначитися з моделями, ми розповідаємо, які будуть у тренді цього сезону.

Балетки

Балетки були на піку популярності кілька років тому, а потім про них незаслужено всі забули. Зараз вони повернулися на модний Олімп, проте в нових варіаціях. Наприклад, стильними будуть балетки із застібкою та квадратним носом. Класичні моделі також можна носити. Вони ідеально поєднуються з сукнями та навіть джинсами.

Відео дня
Скріншот Instagram

Лофери

Це взуття не покидає модний Олімп уже кілька років. Влітку краще вибирати м'якшу тканину, а ось від шкіри варто відмовитися, щоб ваші ніжки не відчували парникового ефекту.

Скріншот Instagram

Кеди

Прихильницям спорту, зручності та практичності обов'язково потрібно мати у своєму гардеробі легкі кеди, які не сковуватимуть їхні рухи, а навпаки допомагатимуть більше рухатися й досягатимуть своїх цілей.

Скріншот Instagram

Слінгбеки

Босоніжки із закритим носом і відкритою п'ятою на маленьких підборах ідеально впишуться у ваш повсякденний і навіть святковий образ. У цьому взутті ви почуватиметеся максимально комфортно.

Наймодніше взуття на літо 2024 (фото)

Босоніжки

У новому сезоні вибирайте яскраві босоніжки на платформі. Звертайте увагу на зручність, щоб вам було легко пересуватися. Не забувайте і про те, що в тренді леопардовий принт, тому взуття в такому забарвленні матиме максимально стильний вигляд.

Наймодніше взуття на літо 2024 (фото)

Вас також можуть зацікавити новини: