Новорічні сукні 2024 / фото ua.depositphotos.com

У новорічну ніч абсолютно будь-яка дівчина хоче не тільки виглядати, як богиня, але і бути нею. Для цього важливо створити правильний образ - в тому числі, вибрати наряд. УНІАН з'ясував, які сукні жіночі допоможуть стати чарівною навіть в 50-60 років.

Кращі сукні на Новий рік 2024

Красиві вечірні сукні на Новий рік / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Стилісти кажуть, що в святкову ніч з 31 грудня на 1 січня потрібно одягатися, звичайно, по фігурі - сукні для повних будуть за фасоном помітно відрізнятися від моделей, створених для більш струнких дівчат. Саме тому, вибираючи образ, потрібно в першу чергу відштовхуватися від особливостей своєї статури, щоб підкреслити достоїнства і приховати недоліки.

  • Сукні міді
Сукня з паєтками / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Цей фасон підійде жінкам, яким хочеться приховати повні ноги або зробити силует більш правильної форми, якщо фігура нагадує трикутник, коло, прямокутник. Найкращі кольори - червоний, зелений, білий, також можна вибрати вечірні сукні з паєтками, так у вас вийде блищати в новорічну ніч яскравіше бенгальських вогнів.

Відео дня
  • Трикотажні сукні
Сукні для жінок за 50 / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Ще один варіант для жінок за 50, який можна використовувати, якщо хочеться чогось простого і зрозумілого. До речі, саме трикотажними найчастіше бувають сукні великих розмірів, що дозволить знайти саме ту модель, яка ідеально "сяде" по фігурі. Крій може бути абсолютно різним, як і колір - орієнтуйтеся на власні побажання і фототип.

  • Сукні з відкритими плечима
Красиві новорічні сукні / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Такі моделі підійдуть дівчатам сміливим і яскравим, які не бояться бути сексуальними, привабливими і красивими. Стилісти відзначають, що саме вечірні сукні 2024 з відкритими плечима - модель, непідвладна віку.

Вечірні сукні для новорічної ночі / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Якщо правильно підібрати прикраси, зачіску, взуття та макіяж, то вийде не тільки підкреслити свої достоїнства, але і прибрати 10-15 років - це безсумнівний плюс для жінок, які прагнуть виглядати молодше.

Якого кольору вибрати сукню на Новий рік 2024

Зелена сукня на Новий рік 2024 / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Езотерики вважають, що жіночі сукні, що приносять любов, багатство і удачу в наступні 365 днів, повинні бути декількох певних кольорів. Наприклад, зелений підійде тим, хто хоче знайти гармонію, стабільність, здоров'я і фінансове благополуччя. Фіолетовий і лавандовий колір для дівчат, які прагнуть пізнати себе, поліпшити особисте життя і розвинути жіночий початок.

Довга вечірня сукня / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Коричневий і чорний радять кар'єристкам, для яких важливе зростання в професії і матеріальні блага. Білий і червоний допоможуть залучити любов, сімейне щастя, нові приємні враження і емоції, а також затишок в домі. Яскраві стрази, паєтки і навіть блискучий "дощик" в якості прикраси - натяк Дракону (символу року), що вам хочеться подорожей, відряджень і зміни обстановки.

Вас також можуть зацікавити новини: