Скріншот Instagram

Кожній дівчині часом хочеться зняти зручний і практичний оверсайз і створити романтичний образ. На допомогу приходять сукні. Розповідаємо, які будуть в тренді цієї весни.

Твідова сукня

Ідеальний варіант на весну - твідова сукня з білим коміром. Це абсолютна класика в стилі Old money. Вона підкреслить ваш вишуканий стиль і неперевершений смак.

Відео дня
Скріншот Instagram

Корсетна сукня

Корсетна сукня зробить акцент не тільки на вашій жіночності і сексуальності, але і підкреслить фігуру. З нею можна створити як більш фатальний образ, якщо додати туфлі, а можна більш сміливий і зухвалий, якщо поєднувати її з берцями, наприклад.

Скріншот Instagram

Квітковий принт

Ніжна сукня з квітковим принтом не тільки подарує вам відчуття легкості, але і зробить ваш образ максимально романтичним. Вона ідеально підходить як для побачень, так і для прогулянок з друзями. У ній ви матимете приголомшливий вигляд!

Скріншот Instagram

Міні-сукня

Якщо ви вибираєте міні-сукні, то вони повинні мати дорогий і стильний вигляд. В першу чергу звертайте увагу на силует, колір, фасон і деталі. Наприклад, цей варіант сукні майстерно підкреслить жіночність і створить гармонійну пропорційність фігури.

Скріншот Instagram

Сукня-вишиванка

Сукня-вишиванка стане незамінною у вашому гардеробі. По-перше, це зараз дуже модно. По-друге, зручно і практично. По-третє, вибираючи етнічні візерунки, ви висловлюєте підтримку своєму народу.

Скріншот Instagram

Вас також можуть зацікавити новини: