Модна парасолька 2021-2022 / pexels.com

Багато хто просто забувають вчасно купити парасольку або відкладають цю покупку на потім. А з приходом дощової осені доводиться ховатися під капюшоном. Але відчуття на тілі мокрих речей зовсім не радує. Тому УНІАН пропонує вам розглянути варіанти стильних парасольок.

Прозора парасолька

Це універсальний варіант як для осені, так і для зими. З нею у вас взагалі не буде проблем, бо вона не брудниться і прати її не потрібно. Максимум - протерти вологою серветкою від крапель. Більш того, вона ідеально підійде до будь-якого стилю одягу - як до класики, так і до спортивного.

Модна парасолька 2021-2022 / pexels.com

Парасолька з принтами

Зверніть увагу на парасольки в клітку або горошок. Це найактуальніший принт 2021-2022. Знову ж таки, це універсальне забарвлення, яке доповнить будь-який образ. При цьому пам'ятайте, що парасолька - це аксесуар, а значить, вона повинна поєднуватися з одягом. Якщо ви вибираєте парасольку в клітку, то інші елементи вашого гардеробу повинні бути в більш нейтральних відтінках і бажано без яскравих принтів.

Відео дня
Модна парасолька 2021-2022 / pexels.com
Модна парасолька 2021-2022 / pexels.com

Однотонна парасолька

Це, напевно, мастхев. Однотонні парасольки завжди будуть в тренді, завдяки своїй практичності. Восени можна вибирати яскраві парасольки - жовті, зелені, червоні. А ось взимку краще віддати перевагу більш темним забарвленням, таким як синій, чорний, бордовий. Білі парасольки стилісти не рекомендують, оскільки вони швидко брудняться і погано пруться.

Модна парасолька 2021-2022 / pexels.com
Модна парасолька 2021-2022 / pexels.com

Вас також можуть зацікавити новини: