Олена Зеленська / Фото - instagram.com

Дружина президента України Володимира Зеленського представляє країну на міжнародному рівні - зустрічається з першими особами держав, дає інтерв'ю авторитетним виданням, виступає перед широкою публікою. Тому для неї вкрай важливо виглядати стильно і зі смаком. З цим завданням вона справляється на "відмінно". УНІАН зібрав топ-5 яскравих образів Олени, в яких вона з'являлася за останній час. 

Другий саміт перших леді і джентльменів

Захід відбувся 23 липня в Софії Київській. На відкритті Олена Зеленська виступала з промовою. З'явилася перед публікою вона в елегантному костюмі прямого крою від українського бренду The COAT by Katya Silchenko. Костюм молочного кольору перша леді доповнила прикрасами від Guzema Fine Jewelry і GUNIA Project.

Олена Зеленська на другому саміті перших леді та джентельменів / Фото - instagram.com
Олена Зеленська на другому саміті перших леді та джентельменів / Фото - instagram.com

Конгрес

Промова Олени Зеленської про те, що в Україні гинуть мирні люди, стала без перебільшення історичною.

Відео дня

Для такої знакової події вона обрала класичний чорний костюм українського виробництва від бренду A.M.G. з жилетом. Його доповнила білими туфлями і прикрасами від Gunia Project.

Чорний костюм Зеленської, в якому вона виголошувала легендарну промову / Фото - instagram.com
Чорний костюм Зеленської, в якому вона виголошувала легендарну промову / Фото - instagram.com

Зустріч з Блінкеном

Для розмови з держсекретарем США Зеленська обрала сукню міді кольору хакі від відомого дизайнера Лілії Літковської. Прикраси, якими вона доповнила образ, були представлені Gunia Project і Guzema в колекції "2021 Незалежна". 

Зеленська у вбранні дизайнера Лілії Літковської / Фото - instagram.com

Зустріч з Джо Байденом, Джилл Байден і Камалою Харріс

Для цієї події перша леді також віддала перевагу дизайнеру Літковську: костюм блідого жовтого відтінку (подовжений піджак, пряма спідниця максі) і блакитні туфлі. Доповнили стриманий патріотичний наряд аксесуари від Gunia Project.

Зеленська на зустрічі з Байденом / Фото - instagram.com
Зеленська на зустрічі з Байденом / Фото - instagram.com

Обкладинка італійського видання

Перша леді України не раз говорила - під час війни одним зі своїх завдань бачить інформаційну оборону. Для цього вона часто дає інтерв'ю міжнародним виданням, розповідаючи правду про звірства російських окупантів на нашій землі. 

Нещодавно вона поспілкувалася з італійською газетою Corriere della Sera. Олена стала обличчям номера. На обкладинці вона з'явилася в стриманій чорній сукні з закритими плечима і тонким коричневим паском. Цей наряд представлений українським брендом A.M.G.

Олена на обкладинці Corriere della Sera / Фото - instagram.com

Раніше УНІАН писав, що носить Зеленський під час війни.

Вас також можуть зацікавити новини: