Названо п'ять модних елементів гардеробу у 2023 році / Фото - instagram.com

Разом з новим календарним роком почався і новий сезон моди. Розповідаємо, який одяг буде актуальним в 2023 і з чим його можна комбінувати. 

Сукні з анімалістичним принтом

До "леопарда" на одязі завжди ставилися з побоюванням, але сьогодні він і інші анімалістичні забарвлення повертаються в моду. Поєднувати такі сукні або сарафани можна з однотонними піджаками і лаконічними босоніжками. 

Плаття з анімалістичним принтом / Фото - instagram.com
Плаття з анімалістичним принтом / Фото - instagram.com

Пальто з лакованої шкіри

2023 - рік експериментів і яскравих забарвлень. Саме тому не варто боятися поєднувати відтінки "вирви око" з чимось в цій же палітрі. Стилісти розповіли, що подібне пальто матиме відмінний вигляд з лосинами, спідницями, сукнями. 

Відео дня
Пальто з лакованої шкіри / Фото - instagram.com

Елегантне плаття міді з вирізом на нозі

Такий вишуканий образ стане відмінним вибором для походу на романтичну вечерю, світський захід або навіть в офіс. Доповнити його можна піджаком вільного крою базових відтінків. Носити можна як з туфлями-човниками, так і з босоніжками на підборах або на рівній підошві.

Елегантне плаття міді з вирізом на нозі / Фото - instagram.com

Комбінезон

Ще один писк моди, який допоможе мати чудовий вигляд. Стилісти радять звернути увагу на комбінезони з відкритими плечима, так як вони мають більш гламурний і дорогий вигляд.

Комбінезон / Фото - instagram.com

Шовкова сукня

Раніше говорили про те, що в гардеробі кожної жінки має бути маленька чорна сукня. Тепер це твердження звучить інакше: в гардеробі має бути шовкова сукня.

Наприклад, такий лаконічний варіант стане відмінним вибором як на кожен день, так і для роботи або для важливої зустрічі. Все залежить від аксесуарів і зачіски. 

Шовкова сукня / Фото - instagram.com

Нагадаємо, яке пальто буде модним у 2023 році.

Вас також можуть зацікавити новини: