Шорти на літо 2022 / instagram.com/yourstyle_nsk

Через дев'ять днів настане літо, а це означає, що пора міняти свій гардероб на більш легкий. Сьогодні УНІАН розповість про модні шорти, які точно підкорять ваше серце.

Шорти з бахромою

Одна з найбільш трендових моделей цього сезону - міні-шорти з бахромою. Ідеальна посадка, завдяки розкльошеності внизу, і завищена талія зроблять вас більш стрункою. 

Шорти на літо 2022 / instagram.com/infinity_fashion_clothes

Бриджі

Ще одна крута модель - це джинсові бриджі. Вони ідеально підійдуть дівчатам з високими і стрункими ніжками. Більш того, візуально вони ще більше подовжать ваші ноги. А якщо поєднувати їх з кроп-топами, то рівних вам не буде.

Відео дня
Шорти на літо 2022 / instagram.com/bestyle.uz

Трикотажні шорти

На піку популярності будуть трикотажні костюми - шорти і футболки. Зручна футболка oversize і шортики на резиночці - легкий, зручний, не жаркий варіант для літа. Ідеально підійде як для повсякденного носіння, так і для відпочинку.

Шорти на літо 2022 / instagram.com/garderob.inet

Спортивні шорти

Ще один легкий варіант на літо, який більше підійде любителькам спортивного стилю - шорти з двухнитки. У поєднанні зі спортивним топом вони будуть виглядати максимально виграшно. Більш того, вони підкреслять стрункість ваших ніжок, а топ відкриє ваш прес.

Шорти на літо 2022 / instagram.com/sweet_style

Бермуди

Яскраві літні шорти-бермуди на високій посадці стануть для вас незамінними в цьому сезоні. Їх можна поєднувати з різними футболками, топами і сорочками. Носіть їх як з кедами, так і з підборами.

Шорти на літо 2022 / instagram.com/mariko_shop_ua

Вас також можуть зацікавити новини: