Не всі гель-лаки можна використовувати / ua.depositphotos.com

Кожна дівчина регулярно робить манікюр і покриття. З гель-лаками все стало набагато простіше - можна міняти покриття раз в два або три тижні і ні про що не переживати.

Однак майстри манікюру попереджають, що є ряд гель-лаків, які можуть негативно позначитися на вашому здоров'ї.

Гель-лаки з вичерпаним терміном придатності

Відео дня

З часом властивості гель-лаку погіршуються, і покриття може не триматися так довго, як очікувалося. Більш того, зіпсовані гель-лаки можуть вступити в бій з базовим покриттям, і тоді у вас вийде "плямистий" манікюр, а не рівномірний.

Гель-лаки від невідомих виробників

Краще вибирати гель-лаки, які виробляють відомі бренди в неіл-індустрії. А все тому що, купуючи гель-лак від невідомого виробника, ви можете зіткнутися з низкою проблем, в тому числі і з алергією.

Остерігайтеся гель-лаків з поганим запахом / скріншот Instagram

Гель-лаки з різким запахом

Гель-лак повинен мати приємний запах або ж не мати його зовсім. Якщо гель-лак має сильний і неприємний запах, це може свідчити про те, що він містить шкідливі хімічні речовини.

Гель-лаки без сертифіката якості

Якщо виробник не надає сертифікат якості гель-лаку, то це може говорити про те, що він не пройшов випробування і може бути небезпечним для вашого здоров'я. Будьте обережні.

Гель-лаки з низькою ціною

Часто дешеві гель-лаки мають низьку якість і дають погане покриття. Як результат - ви заплатите гроші за манікюр, але отримаєте зовсім не те, що хотіли.

Вас також можуть зацікавити новини: