Володимир і Олена Зеленські / instagram.com/zelenskiy_official

Президент України Володимир Зеленський неодноразово з'являвся на публіці у вишиванці кольору хакі за мотивами війни в рідній країні.

Відомо, що такі вишиванки виробляє український бренд Indposhiv, а дизайн розробила білоруська художниця Руфіна Базлова. Згідно з даними на офіційному сайті магазину, вартість такої вишиванки варіюється від 11 до 20 тисяч гривень.

Таку вишиванку носить Зеленський / shop.indposhiv.ua/

Варто відзначити, що вишиванка Зеленського стала популярною. Таку ж собі придбала українська телеведуча і волонтер Катерина Осадча. Однак їй до душі більше припав білий колір з червоною вишивкою, хоча орнамент той же.

Відео дня
Катерина Осадча / instagram.com/kosadcha

Нагадаємо, раніше стиліст Андрій Попов в інтерв'ю УНІАН розповів, що, одягаючи вишиванку, можна вбити одразу двох зайців - це модно і патріотично.

"Вишиванки зараз дійсно на піку популярності. Якщо подивитися на Тижні високої моди, то багато українських дизайнерів представляли одяг з вишивкою на світових подіумах. Важко сказати, хто чим керується. Думаю, більшість людей одягать вишиванки, щоб показати свій патріотизм. Але знову-таки це дуже модно. Вишиванка стала відомою ще два роки тому. Тому, одягаючи вишиванку, ви одразу вбиваєте двох зайців", - сказав Попов.

Вас також можуть зацікавити новини: