Рівний чубчик підходить не всім дівчатам / ua.depositphotos.com

Кожна дівчина періодично освіжає свій образ і робить нові стрижки. Є кілька звичних варіантів, які, насправді, вже не такі актуальні, як раніше, тому про них краще забути.

УНІАН називає невдалі жіночі стрижки в цьому році.

Стрижки на середнє волосся - найгірші варіанти

Пропонуємо вам розглянути кілька варіантів, які жіночі стрижки вийшли з моди.

Відео дня
  • Медуза

Суть цієї стрижки в тому, щоб зробити різкий перехід по довжині волосся. Якийсь час таку укладку носила навіть Ніколь Кідман, однак і вона зараз від неї відмовилася. Стилісти рекомендують робити більш симетричні стрижки в новому сезоні.

Стрижка медуза вийшла з моди / скріншот Instagram
  • Рівний чубчик

Чубчик повинен підходити під форму вашого обличчя. Якщо у вас є сумніви, то краще обійтися природним укладанням. Хочете стильну зачіску? Робіть її злегка недбалою.

Рівний чубчик підходить не всім дівчатам / ua.depositphotos.com
  • Поголені віски

До сих пір можна зустріти дівчат, які виголюють віски. Однак ця стрижка більше підходить чоловікам, а якщо ви хочете створити собі жіночний і ніжний образ, то від цього краще відмовитися. 

Поголені віски виглядають не жіночно / скріншот Instagram

Найневдаліші стрижки на коротке волосся - забудьте про них

Серед найпопулярніших стрижок на коротке волосся - піксі, каре з прямим чубчиком і маллет. З одного боку вони візуально подовжують шию, а з іншого - псують образ сучасної жінки.

Так, за ними легко доглядати, тому що вони не вимагають такої уваги як довге волосся. При цьому важливо пам'ятати, що волосся - це сила жінки, тому позбавлятися від нього - не найкраща ідея. 

Якщо у вас є проблеми з густотою і блиском пасом, то це можна виправити за допомогою професійних косметичних засобів. 

Ці стрижки вже не актуальні / колаж з фото

Отже, тепер ви знаєте, які стрижки на коротке волосся і стрижки на довге волосся вважаються неактуальними в 2024 році. Стилісти радять не нехтувати цими порадами при створенні стильного образу.

Вас також можуть зацікавити новини: