Модне зимове взуття 2020-2021 / фото ua.depositphotos.com

Наближається початок зими 2020-2021, і бренди одягу по всьому світу готують нові тренди для зимового взуття і черевиків. Деякі модні віяння минулих років вже безнадійно застаріли, інші новинки підкорили ринок взуття. Дізнайтеся, якою буде мода на цю зиму і яку пару черевиків можна прикупити до зимового гардероба.

Черевики

Модні зимові черевики / фото Chloé, Christian Dior

Наймоднішими варіантами черевик це взимку є грубі моделі зі шнурівкою і мінімумом деталей. Величезним попитом будуть користуватися чорні берці зі шнурками на блискавці - безсмертна класика зимового взуття. 

Відео дня
Модні чоботи зима 2020-2021 / фото Valentino

Також в моді брутальні моделі на високій підошві, черевики в стилі 90-их років, черевики челсі і гібридні чоботи-черевики. Ще один тренд - ковбойські черевики на тракторній підошві. На такому взутті можуть бути ремені, заклепки, масивні елементи. 

Ботильйони

Модні ботильйони зима 2020-2021 / фото Junya Watanabe

Серед моделей ботильйонів, які будуть модні цієї зими, стилісти відзначають низькі гостроносі ботильйони, грубі ботильйони і ботильйони з кнопками і ланцюгами. Їх можна поєднувати з сукнею, шкіряними брюками і спортивним костюмом.

Високі чоботи

Модні чоботи на зиму 2020-2021 pinterest.com

Високі чоботи до коліна або вище представлені в колекціях таких брендів як Alexander McQueen, Victoria Beckham, Valentino і Proenza Schouler. Наймоднішими моделями високих чобіт вважаються чоботи зі складками, ботфорти, чоботи-панчохи, шкіряні та замшеві чобітки.

Висока платформа

Модне взуття зима 2020 / фото Alexander McQueen, Valentino

Взуття на високій платформі не тільки стильне, але і практичне, оскільки дороги пізньої осені і взимку часто покриті брудом, сльотою, снігом і хімічними реагентами. У моді взимку будуть туфлі на платформі, гумові чоботи і короткі черевики-челсі.

Яскраві чоботи

Жіночі зимові чоботи 2020-2021 / фото Alberta Ferretti, Balenciaga

Багато стилістів і брендів радять звернути увагу на взуття яскравих кольорів: зелене, фіолетове, рожеве, жовте, синє. Не бійтеся експериментів - яскрава палітра зараз в моді. Також можна вибрати кольорове взуття зі шкіри або еко-шкіри. Яскраві чоботи дозволять ненадовго повернутися в літо і розвіяти осінню нудьгу.

Кросівки

Модні зимові кросівки 2020-2021 / фото Rag & Bone

У теплі зимові дні стилісти радять носити кросівки. Взимку будуть в тренді моделі самої різної форми: кросівки на платформі, спортивні кросівки, кросівки в стилі ретро і кросівки з кольоровими вставками. Популярним є поєднання кросівок і довгої спідниці, а ось з пальто це взуття краще не комбінувати.

Читайте інші новини про моду і красу: