Цю сукню краще не носити після 40 років / скріншот Instagram

Більшість жінок обожнюють носити сукні, проте часом складно підібрати відповідний фасон, особливо якщо вам за 40 років. УНІАН пропонує розібратися, які моделі не варто носити дорослим жінкам, щоб не додати собі ще кілька років.

Сукня-футболка

Цей варіант більше підходить для молоденьких дівчат, які обожнюють спортивний стиль одягу. Однак якщо вам за 40, то від такого фасону краще відмовитися. Вся проблема в тому, що він тільки підкреслить вікові зміни на тілі. Якщо ж ви хочете мати молодший вигляд, то вибирайте інші фасони.

Цю сукню краще не носити після 40 років / скріншот Instagram

Сукня з гіпюру

Гіпюр сам по собі вже давно вийшов з моди, а сукні з цієї тканини - тим більше. Вони мають максимально простий і нестильний вигляд. Тому якщо ви хочете бути в тренді, то відмовтеся від гіпюрової сукні. На заміну можете підібрати сукню в рубчик або шовкову. Віддавайте перевагу нейтральним відтінкам, які тільки підкреслять вашу індивідуальність і колір шкіри.

Відео дня
Цю сукню краще не носити після 40 років / скріншот Instagram

Сукня з поясом

Сукня з поясом має красивий вигляд на стрункій і підтягнутій фігурі. Але якщо ви за зиму набрали кілька зайвих кілограмів, то краще відкласти цей фасон подалі. В іншому випадку всі ваші недоліки побачить громадськість.

Це плаття краще не носити після 40 років

Нагадаємо, які фасони спідниць стануть незамінними влітку-2023.

Вас також можуть зацікавити новини: