Що вдягнути на Новий рік 2024 / фото ua.depositphotos.com

Наближається момент, коли настане Новий рік 2024 - найчарівніша ніч у році, коли будь-які мрії можуть збутися. За китайським календарем прийдешній рік стане роком Зеленого Дерев'яного Дракона. Щоб задобрити символ року і залучити в своє життя щастя і достаток, важливо зустріти новорічну ніч в правильному вбранні. Ми розповімо, в чому потрібно зустрічати 2024 рік, щоб завоювати прихильність знака Дракона.

У чому зустрічати 2024 рік - щасливі кольори

Щоб вирішити, в чому зустрічати Новий рік 2024, зверніться до східного гороскопу. Символом наступаючого року стане Зелений Дракон. 2024 рік пройде вдало, якщо в новорічному вбранні використовувати кольори, які сподобаються цій міфічній істоті.

Про те, як зустріти Новий рік 2024, розповів український мольфар Макс Гордєєв - instagram.com/maxgord/. Експерт назвав щасливі кольори новорічного вбрання, які принесуть щастя і матеріальний достаток.

Відео дня

Зелений

Зелена сукня на Новий рік / фото ua.depositphotos.com

Зелений - найщасливіший колір новорічного вбрання, який є кольором символу року. Наряд смарагдового кольору задобрить китайського Дракона. В езотериці зелений вважається символом достатку, достатку, гармонії і оновлення життя.

Що вдягнути на Новий рік / фото ua.depositphotos.com

Якщо ви вирішили зустрічати Новий рік 2024 в зеленому кольорі, то рекомендується вибрати наряд з атласної тканини. Атлас був винайдений в Китаї, що ще більше завоює прихильність Дракона - головного символу Китаю. Атласна сукня смарагдового відтінку виглядає особливо розкішно.

Як зустрічати Новий рік 2024 / фото ua.depositphotos.com

Не соромтеся також надягати яскраві і зухвалі зелені наряди. Китайський дракон високо цінує сміливих людей, які виділяються з натовпу. Тому для новорічного вечора можна одягнути наряд зеленого кольору з блискітками, стразами і масивними прикрасами.

Червоний

Червона сукня на Новий рік / фото ua.depositphotos.com

Наряд червоного кольору на Новий рік варто одягнути тим, хто хоче в 2024 році зустріти другу половинку або зміцнити відносини з нинішнім партнером. За словами Макса Гордєєва, червоний колір приверне у ваше життя справжню любов і божевільну пристрасть.

Фіолетовий

Фіолетова сукня на Новий рік / фото ua.depositphotos.com

Фіолетовий - ще один відтінок, який задобрить китайського Дракона. Цей яскравий і щасливий колір повністю відповідає смакам китайського знака. В езотериці фіолетовий колір в одязі символізує духовну енергію і зцілення душевних ран.

Золотий

Золота сукня на Новий рік / фото ua.depositphotos.com

Золотий - ще один колір, який рекомендує одягти на Новий рік Макс Гордєєв. Наряд золотистого кольору приверне фінансове достаток і матеріальне благополуччя у ваше життя в 2024 році.

Що не можна надягати на Новий рік 2024

Як не можна зустрічати Новий рік / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв також назвав кольори, які не рекомендується використовувати в новорічному вбранні. Це білий, жовтий, коричневий і синій відтінки.

Не варто надягати на Новий рік сукні скромних бежевих, рожевих і блідих відтінків. Китайський Дракон не благословить скромних і непомітних людей.

Як не можна зустрічати Новий рік / фото ua.depositphotos.com

Білі наряди на прийдешнє свято також не варто надягати. Такий колір навряд принесе у ваше життя щастя і удачу в наступному році.

Вас також можуть зацікавити новини: