Капрі повернулися в моду / колаж з фото

Штани-капрі були на піку популярності ще в "нульових". Багато модниць намагалися схопити найстильнішу річ тих років, проте були і ті, кому вони не подобалися.

Незважаючи на розбіжності в думках, ця річ все одно була однією з найстильніших, тому на вулицях можна було побачити багато людей в капрі. Через кілька років вони, звичайно, втратили свою актуальність, бо на зміну їм прийшли інші моделі.

Однак зараз вони знову повертаються в моду. І, здається, з новою силою. Такі модні бренди як GivenchyErmanno Scervino та інші вже щосили випускають колекції з капрі. Світові знаменитості, які стежать за модними трендами, придбали їх.

Відео дня
Сара Джессіка Паркер одягла стильні капрі / instagram.com/sarahjessicaparker

Їхня унікальність в тому, що їх можна поєднувати з різними стилями. Якщо ви підбираєте капрі, наприклад, з льону, то їх можна носити з блузами і босоніжками, якщо з деніму - то з футболками і кедами або топами і туфлями. 

Насправді з капрі можна створити багато стильних образів. Більш того, вони бувають ще і в класичному варіанті - це на той випадок, якщо ви захочете з'явитися в них в офісі.

Капрі від модного будинку Ermanno Scervino / instagram.com/ermannoscervino

Нагадаємо, Зеленська з'явилася на вечері в Литві в ефектній сукні з пташками.

Вас також можуть зацікавити новини: