Вам потрібні ці футболки: три стильних варіанти на весну

Попри те, що погода в багатьох містах України зараз мінлива і найчастіше прохолодна, синоптики обіцяють вже через два тижні початок справжнього весняного тепла.

Метеорологи прогнозують, що вже через два тижні на більшій частині території нашої країни встановиться тепла погода, тому саме час подумати над ревізією в гардеробі і над його оновленням.

Базова річ, яка є і у чоловіків, і у жінок - це футболка. Однак жінки часто експериментують з її використанням і варіантами. Так, у футболок є різні моделі і їх по-різному можна носити. Розповідаємо, які три футболки - must have вашого весняно-літнього образу в 2023 році.

Футболка оверсайз з мінімалістичним написом

Відмінна покупка в будь-який гардероб, оскільки її можна комбінувати і з класичними речами, і з джинсами. Стилісти відзначають, що напис або будь-який принт на футболці не повинен бути химерним. Ідеальний варіант - це річ, яка поєднує в собі не більше двох кольорів/відтінків, не має наляпістих малюнків, стразів, паєток, бісеру та іншого, що було в моді 10 років тому.

Футболка в рубчик

Одяг в рубчик увірвався в моду відносно недавно і починався з лосин і легінсів. Сьогодні все частіше можна зустріти майки, шорти, футболки або навіть сукні з такого матеріалу. Як правило, футболка в рубчик повинна бути базових відтінків, без принтів і прикрас. При бажанні, її можна доповнити аксесуарами, проте в цьому немає необхідності. Як і у випадку з оверсайз-футболкою, її можна носити з класикою і додавати до кежуал-образу.

Футболка з підплічниками 

Тут вже можна експериментувати з кольором, малюнками і стразами. Якщо орієнтуватися на модель на фото, то це базова біла футболка, яка може бути основою будь-якого образу. Як бачимо, її можна доповнити грубою масивною прикрасою на шию, щоб мати більш ефектний вигляд. Якщо у жінки занадто широкі плечі, то якимось аксесуаром все-таки варто "освіжити" таку футболку.

Нагадаємо, названо три стильних ідеї як і з чим носити джинси навесні.

Вас також можуть зацікавити новини: