Як навесні 2023 року носити джинси / Фото - instagram

Розповідаємо, які джинси носити навесні і з чим їх поєднувати, щоб мати стильний і сучасний вигляд. Ці поради стилістів допоможуть створити неповторний образ на кожен день.

Укорочена футболка

Найпоширеніший спосіб носити джинси - це поєднувати їх з укороченою футболкою (або гольфом в більш прохолодну пору). Як правило, ніяких обмежень в комбінуванні немає: можна обирати світлі або темні джинси, а колір футболки може бути яким завгодно. Ви можете носити з таким образом кеди, кросівки або черевики в залежності від ситуації.

З чим навесні 2023 року носити джинси: три стильних ідеї / Фото - instagram

Якщо ви хочете носити не класичні моделі джинсів, а, наприклад, джинси-гранж, то базові футболки сюди підходять не дуже. В такому випадку верх повинен бути максимально зухвалим. Наприклад, яскраві футболки зі сміливими малюнками або геометричними фігурами.

Відео дня

Топ 

Джинси з високою талією - це новий тренд в світі моди. Вони добре комбінуються з топами. Цей варіант ідеально пасує тим, хто хоче виглядати стрункіше і вище, а також відмінно буде підкреслювати талію модниці.

З чим навесні 2023 року носити джинси: три стильних ідеї / Фото - instagram

Look підійде для прогулянок або неформальних зустрічей, а ось створити формальний варіант такого образу можна за допомогою ще однієї речі - оверсайз-піджака. Якщо джинси з коротким топом доповнити піджаком, то можна сміливо йти на роботу або на ділову зустріч - будете мати ефектний і сексуальний вигляд. 

Блузи та сорочки

Блузи і сорочки можуть поєднуватися з абсолютно будь-яким видом джинсів - тут все залежить від уяви модниці, і від того, який образ вона хоче отримати в результаті. Блузки зараз модно заправляти всередину джинсів, а ось сорочки варто носити інакше - або підв'язати на поясі, або і зовсім надіти довгу сорочку, яка буде закривати пояс.

З чим навесні 2023 року носити джинси: три стильних ідеї / Фото - instagram

Нагадаємо, які речі не варто носити в 2023 році, тому що вони старять.

Вас також можуть зацікавити новини: