Модні штани і джинси на 2023 / колаж

Щороку модні тенденції частково або повністю оновлюються. Є елементи гардероба, які можна продовжувати носити в наступному році, а є новинки, які тільки набирають популярність. Розповідаємо про джинси і брюки, які підкорять всі модні бутіки в 2023. 

Джогери

Такі спортивні штани полюбилися модницям ще кілька років тому. Їхній феномен в тому, що вони зручні, стильні, універсальні. Завдяки цьому останні два роки джоггери є справжніми фаворитами спортивного стилю. До слова, не тільки жіночого, але і чоловічого. 

Джоггеры / фото instagram.com
Джоггеры / фото instagram.com

Кюлоти

Такий тип брюк в моді з 2021 року. Вони завоювали любов і визнання своєю простотою і елегантністю одночасно.

Відео дня

Зручні широкі штани, які можна вписати як в класичний стиль, як і в повсякденний - це справжня знахідка для модниць. 

Кюлоти / фото instagram.com

Джинси-мом

Такими джинсами варто запастися на 2023 рік. Стилісти кажуть, що попит на них тільки зростає. І це після декількох років їх знаходження на піку популярності. Такі джинси в основному є елементом повсякденного стилю. Поєднувати можна зі светрами, сорочками, блузами, футболками і т. п.

Джинси-мом / фото instagram.com

Яскраві штани-кльош

Такий тип брюк ідеально облягає стегна і сідниці, а штанини розкльошуються від стегна або коліна. Залежно від моделі, їх можна поєднувати з піджаками, сорочками, оверсайз-светрами. Стилісти підкреслюють, що в наступному році буде попит саме на яскраві моделі: жовті, зелені, блакитні, білі, бірюзові.

Яскраві штани-кльош / фото instagram.com

Нагадаємо, названо сережки, які ніколи не вийдуть з моди.

Вас також можуть зацікавити новини: