Як зібратися на побачення за 2 години / фото depositphotos.com

Побачення - це завжди хвилююче, навіть якщо воно не перше. Найчастіше дівчатка збираються на нього півдня, а потім переживають, що щось йде не так.

Читайте такожНазвано топ-5 модних зачісок з хусткою

Пора виправляти цю ситуацію. Повірте, вам вистачить всього двох годин, щоб при зустрічі звести чоловіка з розуму.

Відео дня

Душ

Прийми душ і, бажано, контрастний. В процесі вимий волосся і нанеси на вії бальзам для волосся. Але не варто мити волосся холодною водою. Нею можна тільки споліскуватися.

Масло

Після душу нанесіть на тіло масло, яке зробить шкіру більш гладкою і шовковистою. Не забудьте нанести на кутикулу спеціальне масло. Воно освіжить ваш манікюр і додасть йому більш охайний вигляд, якщо ви забули зробити його заздалегідь.

Масаж

Помасажуйте шкіру після нанесення масла. Особливо зверніть увагу на проблемні місця. Також приділіть час для масажу обличчя. Рухи повинні бути повільними, акуратними і не травмувати шкіру. Масаж починають від підборіддя, по масажних лініях поступово піднімаючись. Приділяйте масажним рухам по кожній лінії 3-5 секунд. Намагайтеся не розтягувати шкіру.

Макіяж

Найпростіший і стильний варіант - це нюд. Вибирайте кольори, які підкреслять колір вашої шкіри. Не варто розмальовуватися, як клоун під час шоу. Губи нафарбуйте нюдовим або прозорим блиском. Так вони візуально стануть більш пухкими і соковитими.

Зачіска

Якщо ви хочете зробити волосся більш об'ємним, то сушити його потрібно головою вниз. Тобто опускаєте волосся на обличчя і сушіть теплим повітрям. Не забудьте попередньо нанести масло для кінчиків і термозахист. 

Інші новини по темі: