Як носити пальто 2021 / фото pinterest.com

Весняне пальто - одна з найпопулярніших речей гардеробу. Пальто асоціюється з елегантністю, жіночністю і практичністю. Образ з такою річчю може виглядати як романтично, так і діловито. У 2021 році модельєри відомих брендів представили головні тенденції в носінні пальто і розповіли, як зробити свій весняний образ стильним і свіжим.

Класичне пальто з коміром

Класичне пальто 2021 / фото pinterest.com

Класичний фасон пальто буде затребуваний завжди, але навіть в рамках класики дизайнери вводять нові модні тенденції. Найбільш стильною версією класичної моделі навесні 2021 є пальто з коміром і одним прямим рядом гудзиків. Таке пальто виглядає дуже вишукано і елегантно.

Принт з горошком

Пальто в горошок 2021 / фото pinterest.com

Принт з дрібним горошком навесні став більш затребуваним у модельєрів, ніж звична клітина. Такий візерунок вважається більш свіжим і стильним. Модні бренди також представляли дизайни з горизонтальними смугами і візерунками "гусячі лапки". 

Відео дня

Незвичайні рукава

Модні пальта весна 2021 / фото Max Mara

Багато дизайнерів в цьому сезоні роблять акцент на рукавах. Дизайнери експериментують з цією частиною пальта: пробують різну форму, довжину і силуети. Наприклад, Fendi представили елегантне пальто з розкльошеними рукавами, а Max Mara показали модель із зібраними на зап'ясті рукавами. Решта елементів пальта при цьому не виділяється.

Довге елегантне пальто

Довгі пальта весна 2021 / фото pinterest.com

Пальта майже в підлогу виглядають дуже елегантно і візуально подовжують фігуру. Вони добре підійдуть для будь-якого образу. Урізноманітнити образ з довгим пальтом допоможуть масивні прикраси, туфлі і сумочки. У цьому сезоні наймоднішими кольорами для довгого пальта вважаються чорний, кавовий і смарагдовий, а найстильнішою моделлю пальто вважається двоборне.

Яскраве пальто

Яскраві пальта 2021 / фото pinterest.com

Дизайнери на модних показах доводять, що пальто не обов'язково повинно бути однотонним і зі скромним принтом. Якщо ви не боїтеся сміливих рішень і яскравих речей - можете придивитися до яскравих моделей пальто. 

Оверсайз пальто

Оверсайз пальто 2021 / фото pinterest.com

Пальто оверсайз добре сидить на будь-якій фігурі і не вимагає особливого догляду. Таке пальто рекомендується носити з укороченими брюками або високими чобітьми. Зараз в тренді оверсайз-пальто з глибокими кишенями і великим об'ємом в рукавах.

Незвичайний пояс

Красиві пальта весна-літо 2021 / фото pinterest.com

Щоб зробити образ більш яскравим і цікавим, стилісти рекомендують зав'язати пояс на пальто незвичайним чином. Наприклад, можна зробити складний вузол з пояса або скласти його у формі метелика. Такий трюк допоможе додати родзинку навіть в найпростіший образ.

Вам також може бути цікаво: