Цимбалюк на Економічному форумі в Трускавці
Цимбалюк на Економічному форумі в Трускавці

Цимбалюк на Економічному форумі в Трускавці

10:42, 17.10.2011
2 хв.

У Трускавці 14-15 жовтня відбувся XI Міжнародний економічний форум. У заході взяло участь 652 представники з 22 країн. Фоторепортаж

Цьогорічний Міжнародний економічний форум в Трускавці відвідали представники 22 країн, зокрема, США, Німеччини, Росії, Китаю, Канади, Італії, Швейцарії, Казахстану, Грузії, Ісландії - усього 652 особи. Про це повідомив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.

Крім того, у роботі форуму взяв участь віце-прем’єр-міністр України – міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів.

Були присутні представники Верхової Ради, обласних державних адміністрацій та обласних рад, зокрема: Волинської, Луганської, Івано-Франківської, Закарпатської, Харківської областей.

Відео дня

У форумі взяли участь 70 представників іноземних делегацій та 265 представників делегацій із регіонів України.

З презентаціями та доповідями виступили 56 доповідачів з України, Чехії, США, Канади, Австрії, Китаю, Польщі, Німеччини та Білорусі.

Також, за словами голови ЛОДА, форум відвідали 260 ділових учасників – представників різноманітних сфер бізнесу: машинобудування та енергетики, банків та консалтингу, приладобудування, будівництва, бізнес-асоціацій та організацій підтримки підприємництва.
205 підприємців і промисловців представляли регіони України, в першу чергу, Львівщину, 55 – іноземний бізнес багатьох країн світу, серед них Австрію, Бельгію, Китай, Німеччину, Польщу, США, Чехію, Швейцарію та інші країни.

Зазначається, що 14 жовтня в рамках форуму підписано Меморандум про співробітництво між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою та Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України.
Також між Центром науково-технічної інформації та Федеральною землею Тюрингія (Німеччина) було підписано угоду щодо співпраці в галузі розвитку інноваційних технологій та територій.

В рамках форуму 15 жовтня відбулася Коопераційна біржа, де українські й іноземні бізнесмени провели дво- та багатосторонні зустрічі і переговори. Окрім цього, М.Цимбалюк провів ряд офіційних зустрічей.

Висвітлювати роботу форуму приїхали рекордна кількість з журналістів - 136 осіб, серед яких представники ЗМІ з Китаю, Польщі, Росії та України.

У Львівській області є велика кількість іноземних фірм із відомими світовими брендами, але ми очікуємо, що після проведення XI Міжнародного економічного форуму їх кількість буде збільшена.

Фото Євгена Кравса та Ігоря Сенкальського

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся