Іспанська Майорка приймає перших туристів

Популярний серед любителів середземноморського відпочинку іспанський острів Майорка 15 червня 2020 року почав приймати перших туристів після карантину. Як проходять перші дні щасливих туристів на Майорці, показав фотосервіс Reuters.

Як видно, стовпотворінь не спостерігається, на пляжах повно вільного місця, а обслуговуючий персонал дотримується всіх необхідних заходів безпеки.

В пілотному проекті з відродження міжнародного туризму в Іспанії поки змогли взяти участь тільки громадяни Німеччини - країни, яка показала один з найефективніших у світі результатів у боротьбі з пандемією COVID-19. Перші 350 німців прилетіли на Майорку 15 червня з Дюссельдорфа і Франкфурта.

План був затверджений урядом Іспанії після тривалих умовлянь з боку уряду Балеарських островів, готельного сектора Майорки і основних європейських туроператорів. В результаті було дано дозвіл на прибуття майже 11 тисячам протягом двох тижнів, хоча офіційно іспанські кордони відкриються для громадян усіх країн ЄС з 21 червня.

Мальорка (або Майорка) - один з іспанських Балеарських островів у Середземному морі. Острів славиться своїми морськими курортами, затишними бухтами, вапняковими горами, а також римськими і мавританськими архітектурними пам'ятками. У Пальмі, столиці Мальорки, можна відвідати нічні клуби, Королівський палац Альмудена в мавританському стилі і кафедральний собор Санта-Марія XIII століття. Місто Польенса відоме своїми художніми галереями та музичним фестивалем, а село Форналуч – плантаціями цитрусових поблизу.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, з 1 липня 2020 року Іспанія планує скасувати обов'язковий карантин для туристів.

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

17:37, 17.06.2020
644
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся