В Італії дикі польові квіти "намалювали" дивовижні візерунки

Перша половина липня - це пора, коли свого апогею досягає щорічне цвітіння польових квітів біля підніжжя Апеннінських гір неподалік від італійського містечка Кастеллуччо ді Норча (Castelluccio).

Перші квіти тут з'являються ще в травні, проте в липні цвітіння досягає свого піку. Самі італійці називають це явище La Fioritura.

До слова, поля біля Кастеллуччо засіваються таким чином природним шляхом, без втручання людини, а тому щороку ці барвисті пейзажі виглядають інакше.

Щорічно поспостерігати за таким захоплюючим видовищем, де немов оживають картини імпресіоністів, сюди приїжджають численні туристи з усіх куточків світу. Зрозуміло, 2020 рік вніс свої корективи, проте навіть зараз на полях можна побачити захоплених гостей.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, на території Печерського ландшафтного парку " Співоче поле "в Києві 19 червня 2020 року відкрилася для відвідувачів нова виставка" Квіткове Сафарі", яка триватиме до 26 липня.

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

13:32, 07.07.2020
1471
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся