Переповнені пляжі Канн в епоху коронавірусу

Пандемія коронавірусу повністю змінила звичний спосіб життя людей по всьому світу. Торкнулося це і сфер туризму і відпочинку. Кожна країна при цьому по-своєму намагається стримувати поширення COVID-19, проте багато що залежить і від свідомості громадян.

Так, ми вже не раз бачили фото і відео з українських пляжів, де люди не особливо дотримувалися соціальної дистанції і забувають про маски. Однак, як виявилося, українці - не одні такі. У тій же Франції народ втомився терпіти спеку і кинувся на пляжі Лазурного берега. Ось така ситуація в останні дні спостерігається, наприклад, в Каннах. Ну що ж, хоч щось у нас "як в Європі".

Відзначимо, що в Іспанії та Італії, де населення відрізняється своєю волелюбною вдачею, навпаки, на пляжах просторо і всі в масках. А все завдяки великим штрафам за порушення правил.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, в Україні також повно цікавих місць для пляжного відпочинку 2020. Наприклад, Затока в Одеській області. Ви тільки подивіться, як там красиво буває.

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

15:29, 09.07.2020
2894
Дивіться також
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся