Напівпорожні пляжі Будви в Чорногорії

Чорногорське місто Будва і його околиці утворюють так звану Будванську Рів'єру, що є найбільшим туристичним центром країни.

Місто знамените своїми пляжами, нічним життям і прекрасними зразками середземноморської архітектури. А оскільки Будва була заснована 2500 років тому, вона є одним з найдавніших поселень на берегах Адріатичного моря.

Проте, незважаючи на те, що Чорногорія наразі відкрита для іноземних туристів, в тому числі й з України, на вулицях Будви, як бачимо по фото REUTERS, доволі малолюдно, а колись завантажені пляжі міста – напівпорожні.

  • Чорногорія – один з небагатьох популярних туристичних напрямків, відкритих для українців цього літа. Ця молода балканська країна відмінно підходить як для любителів сонця і моря, так і для тих, кому цілими днями лежати на пляжі недостатньо, а хочеться якихось додаткових вражень.
  • Чорногорія кілька разів змінювала умови в'їзду для українців, проте з 7 серпня дозволила українським громадянам в'їзд без обмежень, оскільки Україну віднесли до країн так званої "зеленої зони".
  • Україна на даний момент відносить Чорногорію до "червоної зони", тому по прибуттю з цієї країни українці повинні або відправитися на 14-денну ізоляцію, або зробити тест на коронавірус.
  • Через пандемію коронавірусу туристичний потік у Чорногорії зменшився на 92%. Готельєри і власники туристичного житла в країні кажуть, що вони майже вдвічі знизили ціни, щоб отримати хоча б мінімальний заробіток. Вони також заявляють, що не сподіваються на значне збільшення туристичного потоку в решту сезону.

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

16:12, 10.08.2020
3284
Дивіться також
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся