Пресконференція присвячена проведенню VІ-го Міжнародного Інтернет кінофестивалю Star Independent «Свобода Омріяної Софії».

Інтернет — вільний майданчик для висловлювання власних творчих думок і фільми спільного виробництва (co-production) можна робити з будь-якої точки планети. Глядач вже звик дивиться всі кіно новинки, перебуваючи у домашньому комфорті. Але всіх людей світу хвилюють одні й ті ж питання - любові, сім'ї, здоров’я, миру та добра. Міжнародний Інтернет кінофестиваль Star Independent створений як майданчик для комунікації вільнодумних творчих особистостей і має виключно соціальний характер. Тема цьогорічного VІ-го Фестивалю: «Свобода Омріяної Софії». Визначення переможців VІ-го Міжнародного Інтернет кінофестивалю Star Independent відбуватиметься у 9-ти номінаціях шляхом голосування глядачів та професійного журі. В рамках номінацій цього року заявлений конкурс на кращу відео роботу (3-5 хвилин) на тему «Свобода Омріяної Софії».

Серед міжнародного журі провідні кінорежисери та кінопродюсери з Європи, США та України. Про глобальну мету, цілі , завдання, календар та розклад проведення заходів, номінантів та їх роботи розкажуть учасники прес-конференції. Крім того, Фестиваль проводиться з метою підтримати постраждалих від пожежі у селі Софіївська Борщагівка, на Боголюбова, 5.

15:30, 15.10.2020
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся