Велике будівництво Зеленського засноване на бітумі з Російської Федерації?

8 жовтня цього року влада РФ зняла санкції з окремих компаній та напрямків для торгівлі з Україною, дозволено експорт бітуму. З мережі інтернет стало відомо, що декілька компаній, які мають своє коріння у владних кабінетах України планують привозити нафтопродукт, а саме бітум з Російської Федерації, оскільки він є основним продуктом для найбільшої в історії незалежної України програмі ремонту та будівництві доріг «Велике будівництво».

РФ для всіх цивілізованих країн визнана як країна-агресор, яка веде бойові дії проти України, вбиваючи наших громадян на Сході та яка анексувала Кримський півострів. ГО «Міжнародний Антикримінальний Альянс» вважає, що Президент та Уряд повинен негайно втрутитись в ситуацію, та недопустити, щоб за податки українців , якими фінансується програма «Велике будівництво» йшло фінансування країни-агресора та війни з Україною. Кожна гривня, що надходить до бюджету РФ - це фінансування вбивства наших громадян.

Також з ЗМІ стало відомо, що не дивлячись на санкції, в Україну контрабандою завозять Російський бітум, використовуючи для будівництва доріг. ГО «Міжнародний Антикримінальний Альянс» зібрала підписи громадян та 04.11.2020 подає колективне звернення до Президента та Уряду, задля їхнього втручання. Також, органiзiя звертається до правоохоронних органів аби вони перевірили факт можливої контрабанди та фінансування війни компаніями, котрі, не дивлячись на санкції проти країни-агресора, проводили торгово-економічні відносини з Росією та привозили бітум в Україну.

12:51, 04.11.2020
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся