Індекс Шерингової Економіки: майбутнє шерингу в Києві та Україні

Пресконференція  Consumer Choice Center,  міжнародної організації захисту права споживачів на вибір, на тему: “Індекс Шерингової Економіки: майбутнє шерингу в Києві та Україні”

Мова піде про наступні питання. У липні Consumer Choice Center опублікував свій щорічний Sharing Economy індекс, який підкреслює найбільш динамічні міста світу, де розвивається економіка спільного користування (sharing economy). Київ вдруге потрапив в топ-10. Даний Індекс буде презентовано на пресконференції.

Для Києва та й України загалом дуже важливо залишатись відкритими до інновацій та економіки спільного споживання, адже вони не тільки забезпечують добробут українських споживачів, а й роблять нашу країну більш привабливою для іноземців. Однак, оскільки шерингові послуги, особливо електросамокати, набирають популярності в столиці зі швидкістю світла, постає питання про те, як правильно регулювати користування ними. Зокрема, це стосується обмежень швидкості, місць паркувань, та особливих зон.

Є всі підстави очікувати, що в недалекому майбутньому такі ж питання постануть щодо врегулювання стосовно інших типів шеренгу квартир, машин, та різних способів перевезення.

Саме тому принципово важливо налагодити діалог між споживачами, шеринговими компаніями та владою. 

16:25, 17.08.2021
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся