Прорив у ПЛР- тестуванні на COVID -19: презентація ПЛР тестів на визначення мутацій

Пресконференція, присвячена презентації ПЛР тестів на визначення мутацій COVID-19 – «SARS-CoV-2 »Bio-Speedy®️ SARS-CoV-2-Emerging Plus; vNAT®️ Transfer Tube»  від компанії виробника Bioeksen R&D Technologies Inc. (Туреччина). Bioeksen R&D Technologies Inc. - один із найбільших розробників передових тестів і вакцин із застосуванням  молекулярних технологій для швидкої діагностики патогенів

у галузі здоров’я людини, тварин і безпеки хаpчових продуктів. 

Офіційним дистриб'ютором від виробника в Україні є «ТОРГОВИЙ ДІМ «ВІНСЕР Україна», компанія яка від початку пандемії COVID-19 системно займається постачанням ПЛР-тестів до нашої країни.

Компанія Bioeksen може виробляти 2 млн.тестів на день у двох  виробничих центрах, які розташовані в Німеччині та Туреччині. Якщо її тести знайдуть широке застосування, то буде розглянута можливість виробництва і в Україні.

Пpедставлені тести є pеволюційним проривом у ПЛР-тестуванні на COVID-19. Комплект Bio-Speedy ®️ SARS-CoV-2 Emerging Plus дозволяє обробляти тест від зразка до результатів виявлення SARS-CoV-2 менш ніж за 30 хвилин, одночасно диференціюючи нові варіанти без необхідності секверування ДНК - Штами Альфа, Бета, Гамма, Дельта.

17:03, 09.09.2021
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся