Презентація видання «Історія п’ятидесятництва в Україні»

Презентація видання «Історія п’ятидесятництва в Україні», що підготовлене групою дослідників та видане за підтримки видавництва «Саміт-книга» в рамках ювілейної програми.

Группа дослідників особисто презентує книгу.

Вперше, для широкого загалу, яке цікавиться історією України,  буде представлено унікальне ювілейне видання, що присвячене століттю п’ятидесятницького руху в Україні.

Книга містить масштабний систематизований історичний матеріал від зародження руху до кінця 80-х рр. ХХ ст.  У роботі  на підставі використаного принципу вибіркової уваги наголошено на тих аспектах наративу зародження та розвитку вітчизняного п’ятидесятництва, які виявилися найважливішими для його сучасного стану.

Особливу увагу дослідники теми звернули  на релігійний та політичний контекст становлення п’ятидесятництва, діяльність початківців та ідейних натхненників, місійну активність та інституційний розвиток руху.

Крім того, у виданні розглянуті особливості державної політики у релігійній сфері, регіоналістичні виміри п’ятидесятництва, його богословські трансформації в досліджуваний період.

Присутнім на заході  видання буде доступним за спеціальною пропозицією з особистими  автографами дослідників.

16:03, 16.09.2021
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся