"Швидка допомога" на лінії розмежування у Донецькій та Луганській областях

На пресконференції мова піде про проблеми доступу до екстреної медичної допомоги населення прифронтових населених пунктів у Донецької та Луганській областях.

Організатор - ГО «Проліска», яка  здійснює свою діяльність у населених пунктах, що розташовані вздовж лінії розмежування на підконтрольній Уряду України території та з 2014 року надає всебічну допомогу мирному населенню на визначених територіях.

Мешканці 42 прифронтових населених пунктів Донецької та Луганської областей стикаються з проблемами щодо доступу людей до екстреної медичної допомоги: не виїзд «швидкої» обумовлений питанням безпеки бригади, безпечності дороги, поганим дорожнім покриттям або його відсутністю тощо. Також з початку квітня 2021 року в населених пунктах з обмеженим доступом почастішали випадки локальних спалахів захворювань на COVID-19.

Про допомогу громадянам у таких складних умовах, про функції медичної евакуації хворих або поранених людей до медичних закладів з прифронтових населених пунктів та про інше йтиметься на пресконференції.

13:37, 30.11.2021
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся