Флешмоб "Мандруй Україною" дістався Вилкового, яке називають "українською Венецією"

Вилково в Одеській області - місце для справжніх любителів дикої природи, а ще поціновувачів прогулянок на човнах та найвибагливіших гурманів гастрономічного туризму, йдеться в сюжеті ТСН.

Флешмоб "Мандруй Україною", що започаткувала Держагенція розвитку туризму, нарешті дістався до Вилкового.

Нині зранку на Дунаї у цьому місті на воді - справжні затори з човнів, адже українці масово рятуються від спеки у цій заповідній дельті. Тут і вода, і буяння зелені, і острівки справді незайманої зелені. Місцеві так радіють гостям, що частують туристів своїм домашнім вином просто під час руху - з сусіднього човна.

У Вилковому гостям можуть запропонувати відвідати малолюдні острови, де можна скуштувати смачні фрукти або ж порибалити - у Дунаї мешкає близько сотні видів риб.

Цього року популярними серед туристів стали тури вихідного дня у Вилкове - житло бронюють заздалегідь. Найпростіший дерев'яний будиночок біля річки зі зручностями на дворі коштує від 300 гривень за добу, а в готелях є номери і за 1500 гривень. В пріоритеті оселі з національним колоритом.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, раніше голова Державного агентства з розвитку туризму Мар'яна Олеськів радить замість пляжів Одеси придивитися до місць відпочинку за містом.

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

08:30, 07.07.2020
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся