Наслідки негоди в Україні / ДСНС

У понеділок, 24 вересня, у західних областях України, внаслідок сильних дощів та посилення шквалистого вітру, зафіксовані численні випадки повалення дерев.

Читайте такожВ Україні сьогодні пройдуть дощі, у всіх регіонах буде прохолодно (карта)

Так, на Рівненщині дерева впали у Рівненському, Дубенському, Сарненському та Корецькому районах. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Відео дня

У смт. Клевань дерево впало на приватний житловий будинок та заблокувало вхід, де перебували малолітні діти. На місці події працювали рятувальники четвертої державної пожежно-рятувальної частини, які за допомогою спеціальних інструментів розчистили вхід.

У Луцьку Волинської області на вулиці Степана Бандери, рятувальники демонтували елементи балконної рами на четвертому поверсі, що була пошкоджена вітром і могла впасти у будь-яку мить.

На Львівщині рятувальники здійснили три виїзди на порізку чотирьох дерев, що впали на проїжджу частину доріг на території с. Демня Сколівського району, с. Бабино Самбірського району, а також с. Нежухів Стрийського району.

Сильний вітер повалив дерева / ДСНС
На західній Україні пройшов буревій / ДСНС

Нагадаємо, у ніч на 25 вересня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, пориви вітру), через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 205 населених пунктів.