На вихідних Одещиною пронісся потужний шторм / фото odessa.online

У результаті потужного шторму, який спіткав Одеську область, низка населених пунктів була знеструмлена та підтоплена, одна особа загинула.

Читайте такожУ Херсонській області пронеслася пилова буря

Про боротьбу з наслідками стихії розповів спікер ДСНС України в Одеській області Олександр Крицький, передає «Обозреватель».

Відео дня

"З 12:00 суботи, 3 серпня, почалися потужні зливи, шквальний вітер. Внаслідок опадів наші підрозділи ДСНС залучалися 41 разів, зокрема на відкачування дощової води – вдалося відкачати понад 6 тис. кубометрів. Також підрозділи залучалися до збирання дерев із проїжджої частини", – розповів він.

Крицький зазначив, що в селі Молога Білгород-Дністровського району на території дачного будинку по вулиці Заливна, 52 було виявлено тіло чоловіка 1949 року народження (за даними місцевих ЗМІ, чоловік потонув у селевому потоці. – Ред.).

"Порушено транспортне сполучення в Овідіопольському районі. На трасі Н-33 на 51-му кілометрі відірвано шматок асфальту. Дорожні служби ці наслідки ліквідують. Були відключення електроенергії населених пунктів – десь частково, десь повністю. На ранок понеділка електропостачання відновлено", – розповів він.

Крицький також додав, що до ліквідації наслідків стихії, окрім комунальників і рятувальників, залучалися також представники Національної поліції.