Сьогодні у багатьох обалстях України дощитиме / фото liz west/flickr.com

Сьогодні, 20 лютого, атмосферний фронт від циклону Talisa із північного заходу принесе в Україну дощі та мокрий сніг. Про це каже синоптик Наталка Діденко.

За її даними, опади очікуються на заході, півночі та подекуди в центральній частині України. Водночас на сході, півдні, у Дніпрі та Кропивницькому з районами опадів сьогодні не  буде.

"Температура повітря найвищою очікується у західних областях, +7...+12 градусів. Найнижчою - на сході, протягом дня -3...+1 градус", - прогнозує Наталка Діденко.

Відео дня

На півночі, за її даними, буде -1...+3 градуси, у центральних областях +2...+6 градусів, а у південній частині стовпчики термометрів покажуть +4...+8 градусів.

Погода у Києві

У Києві, за прогнозом Наталки Діденко вівторок буде вітряним та хмарним. У столиці передбачається мокрий сніг та дощ, а температура впродовж дня становитиме +1...+3 градуси.

Погода в Україні 20 лютого - прогноз Укргідрометцентру

За даними синоптиків, сьогодні в Україні очікується мінлива хмарність. У західних та Житомирській, вдень також у Вінницькій, Київській і Чернігівській областях пройде невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без опадів.

Вітер переважно південний, 5-10 м/с. Температура вдень становитиме від 2° морозу до 3° тепла, а на півдні країни - до 6° тепла. В західних областях вдень буде 3-8° тепла.

Вас також можуть зацікавити новини: