14 вересня в Україні дощитиме / фото Emilia Janiga, Pixabay

До України йде атмосферний фронт. Поки що він лежить західніше, проте вже завтра принесе нам дощі та грози. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

"Дощі з грозами спочатку пройдуть у західних областях, північних, місцями у центральних та на Одещині, а далі, 15-го вересня, підуть східніше", - розказала вона.

Температура повітря також знизиться, каже синоптик. У західних областях, за її прогнозом, завтра очікується +20...+26 градусів. На решті території ще буде +24...+29 градусів. На сході також буде свіженько, +21...+24 градуси.

Відео дня

"Зниження температури повітря через фронтальну діяльність пошириться на більшу частину України 15-го вересня", - зауважила синоптик.

У Києві завтра, за її даними, ще очікується тепла погода, до +27 градусів. "Проте в другій половині дня чи надвечір дощі з грозою прийдуть і в столицю!" - попередила вона.

Похолоднішає в Києві 15-го вересня, проте вже в суботу-неділю знову потеплішає.

"Зміна погоди, похолодання, стрибки атмосферного тиску - все це можуть особливо відчувати люди із серцево-судинними недугами", - попередила Наталка Діденко.

Зміна погоди в Україні

Про зміну погоди в Україні каже й синоптик Ігор Кібальчич. 14 вересня, за його даними, малорухомий атмосферний фронт стане причиною дощів у західних областях, а вдень також місцями у центральних та Київській областях. Також можливі грози й не виключені шквали.

Вас також можуть зацікавити новини: