Наприкінці березня в Україні дощитиме / фото Thorsten Frenzel, Pixabay

Останні дні березня в Україні будуть досить холодними, похмурими та з дощами. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Помітне зниження температури очікується 28 березня, коли на заході України стовпчики термометрів покажуть +3°...+6°. У цей день по всій країні очікується похмура і дощова погода.

28 березня на заході України помітно похолоднішає / фото УНІАН

Наступного дня, 29 березня, похолодання пошириться вже по всій Україні. На півночі та місцями на заході температура впаде до 0°...+3°. На решті території буде тепліше, +7°...+11°. 

Відео дня
29 березня температура впаде по всій Україні / фото УНІАН

30 березня температура вдень в Україні трохи підвищиться, проте по всій країні буде похмуро, а в багатьох областях очікуються дощі, місцями навіть - з мокрим снігом. Вночі ж у північній частині України очікуються морози до -2°.

30 березня в Україні буде похмуро і дощитиме / фото УНІАН

Останній день березня в Україні не потішить ані теплом, ані сонцем. 31 березня по всій країні буде похмуро та в більшості областей - дощитиме. 

На заході очікуються температурні контрасти від +3° до +11°, на півночі буде +10°...+13°, на сході стовпчики термометрів будуть близько +9°, в центральній частині України буде від +5° до +12°, а на півдні очікується +8°...+13°.

31 березня в Україні буде похмуро і дощитиме / фото УНІАН

Погода на тиждень - прогноз синоптика

Найближчий тиждень в Україні буде досить теплим. Температурний фон відповідатиме середині березня, каже синоптик Ігор Кибальчич.

За його словами, періодично проходитимуть дощі різної інтенсивності, а в нічні та ранкові години можливі тумани.

Ближче до вихідних, за прогнозом синоптика, опади стануть інтенсивнішими і охоплять більшу частину України. Навіть можливі весняні грози.

Вас також можуть зацікавити новини: