Коли в Україні похолодає? / фото ua.depositphotos.com

2-го січня Україні буде по-весняному тепло, та триватиме це недовго, адже похолодання - не за горами. Температура у понеділок триматиметься на рівні плюсових показників. Про це йдеться в оприлюдненому синоптиком Наталкою Діденко прогнозі погоди.

"Температура повітря навіть вночі очікується в межах +1...+7°, а вдень досягатиме +7...+12°, трохи нижче завтра на Харківщині, Сумщині, Чернігівщині та Київщині, +6...+9°", - каже погодний експерт.

За словами Діденко, 2 січня поривчатий вітер ймовірний у Карпатах, на Луганщині, Донеччині, Харківщині. У Києві завтра буде сухо. А з 4-го числа країну накриє похолодання:

Відео дня

"Поки що в Україні буде тепло, з невеликими коливаннями, та сухо. 4-5 січня температура повітря почне знижуватися, 5-го січня з'являться опади".

Коли до України прийдуть морози 

На початку січня все ж очікується похолодання - вночі повернуться морози, прогнозувала раніше заступник начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня.

За її словами, значні морози очікуються ближче до кінця січня або після 15-го числа другого місяця зими. На Водохреща мають бути й мороз, і сніг.

Вас також можуть зацікавити новини: