В Україні очікуються опади / фото ua.depositphotos.com

Впродовж наступних кількох діб до території України будуть надходити атмосферні фронти. Вони принесуть опади різної фази. Температурні показники дещо підвищаться. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Сьогодні, за даними синоптиків, в західних, північних та Вінницькій областях очікується  невеликий сніг, вдень місцями з дощем. На решті території без опадів. У наступні дві доби в більшості областей очікується мокрий сніг та дощ, в Карпатах - значний сніг, а 24 січня на Закарпатті значні опади.

На дорогах країни, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер південний з переходом на західний, 7-12 м/с. Сьогодні в Карпатах, в середу в західних областях, а в четвер місцями в Україні пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат 25-30 м/с.

Відео дня

Температура 23-24 січня вночі становитиме 0°...-5°, на сході країни -6°...-11°. Вдень очікується від -2° до +3°, на крайньому півдні та заході країни - до +5°. 25 січня в більшості областей протягом доби від -1° до +5°, лише у східних областях та Карпатах вночі буде -2°...-7°.

26 січня часом пройде невеликий мокрий сніг. Температура вночі та вдень від -3° до +3°.

Погода в Україні - погноз на сьогодні

За даним Укргідрометцентру, сьогдні на нас чекає хмарна погода з проясненнями. У західних, вдень і у північних та Вінницькій областях пройде невеликий сніг, вдень місцями з дощем; на решті території буде сухо.

На дорогах країни, крім півдня, місцями буде ожеледиця. ШВидкість вітру очікується на рівні 7-12 м/с.

Температура вдень від 2° морозу до 3° тепла, а на Одещині повітря прогріється до 2-7° тепла.

Вас також можуть зацікавити новини: