В Україні в найближчий тиждень дощитиме / фото Lucent_Designs_dinoson20, Pixabay

Найближчого тижня на українців чекає нестабільна погода з дощами.  Перша половина тижня буде дуже теплою - місцями температура підніметься до +17°...+ 20°, а наприкінці тижня очікується похолодання, проте "мінусів" все одно не буде навіть вночі. Про це свідчать дані Погода УНІАН

У понеділок, 6 листопада, сильні дощі очікуються на сході країни, а також у Сумській, Дніпропетровській та Запорізькій областях. У Криму покапає невеликий дощ. Температура в більшості буде на рівні +13°...+17°, а на півдні повітря прогріється до +17°...+20°.

6 листопада в Україні буде тепло / фото УНІАН

У вівторок, 7 листопада, на українців чекає "суха пауза" - дощі покинуть територію нашої країни. Температура залишиться на високому для листопада рівні, + 13°...+18°.

Відео дня
7 листопада в Україні буде сухо і тепло / фото УНІАН

У середу, 8 листопада, погода в Україні різко зміниться. Небо затягнуть хмари  -по всій країні пройдуть дощі, місцями опади будуть сильними. Температура на заході, півночі та деяких центральних областях впаде до +8°...+10°. У центрі та на сході очікується +11°...+16°, а в більшості областей на півдні повітря прогріється до +18°...+20°.

8 листопада по всій Україні пройдуть дощі / фото УНІАН

У середині тижня, 9 листопада, сонця в Україні побільшає. Невеликі дощі змістяться на схід і північний схід країни, а також покапают в Дніпропетровській області та Криму. Стовпчики термометрів по всій старне покажуть +10°...+14° і лише в Сумській, Харківській, Полтавській та Дніпропетровській областях буде свіжіше, +8°...9°.

9 листопада дощів в Україні поменшає / фото УНІАН

Перед вихідними, 10 листопада, в Україні знову буде сухо, а температуар у більшості областей знизиться до +9°...+10°. Лише на півдні повітря прогріється до + 13°...+15°.

10 листопада в Україні буде переважно сухо / фото УНІАН

На вихідних, 11 і 12 листопада, в Україну знову прийдуть дощі, а температура продовжить поступово знижуватися. До кінця тижня в більшості областей на заході країни похолоднішає до +6°...+8°. На півночі, північному сході і в більшості центральних областей буде не вище +8°...+10°. На сході, у Дніпропетровській, Миколаївській та Запорізькій областях стовпчики термометрів покажуть +10°...+13°. У Херсонській та Одеській областях буде +14°...+15° і лише в Криму повітря прогріється до +18°.

11 листопада в Україні знову будуть дощі / фото УНІАН
12 листопада невеликі дощі продовжаться і в Україні помітно похолодає / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: