На вихідних в Україні істотно похолодає / фото REUTERS

Після нетривалого, але інтенсивного потепління в Україну повертається холодна погода. Найближчими вихідними погода різко зіпсується, подекуди пройдуть дощі, а вночі температура знову почне опускатися до "мінусових" значень.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде ясна і безхмарна погода, температура повітря вночі +3°, вдень +13°. У неділю вночі очікується -1°, а вдень - до +9°, похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ.

Відео дня

У Львові в суботу вночі +3°, вдень +11°, практично безхмарно. У неділю вночі -2°, вдень +8°, похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ.

У Луцьку в суботу вночі +3°, вдень +10°, невелика хмарність. У неділю - хмарно з проясненнями, вночі -2°, вдень +9°.

У Вінниці в суботу буде ясно і безхмарно. Температура повітря +2°...+12°. У неділю температура буде -3°...+8°, хмарно з проясненнями.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +7°, вдень +17°. У неділю - невелика хмарність, +3°...+14°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме +1°, вдень +16°, невелика хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть 0°...+10°, хмарно з проясненнями.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, злива, температура вночі +2°, вдень +16°. У неділю температура становитиме +1°...+12°, хмарно з проясненнями.

У Сімферополі в суботу - хмарно з проясненнями, +7°...+18°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, +1°...+8°, дощ.

Жителів Маріуполя в суботу чекає похмура погода і суцільна хмарність, температура вночі +5°, вдень +16°. У неділю вночі очікується +1°, вдень +12°, похмуро, суцільна хмарність.

У Краматорську в суботу буде похмуро, злива. Температура вночі +1°, вдень +14°. У неділю буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +1°, вдень +12°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмура погода і невеликий дощ температура вночі +1°, вдень +16°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме +1°, вдень +11°.

Погода в Україні 23 жовтня / фото УНІАН
Погода в Україні 24 жовтня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде трохи хмарно, температура до +10°. У неділю вночі температура становитиме -6°, вдень потеплішає до +6°, хмарно з проясненнями.

У Моршині на Львівщині в суботу буде практично безхмарно, вночі +3°, вдень +13°. У неділю - похмуро, невеликий дощ. Температура складе -4°...+9°.

У Трускавці в суботу буде практично безхмарно, температура до +13°. У неділю - похмуро, невеликий дощ, температура -4°...+8°.

У Сваляві завтра очікується невелика хмарність, до +11°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, -5°...+9°.

У Затоці в суботу - похмуро, суцільна хмарність, вночі +7°, вдень +16°. У неділю - невелика хмарність, +2°...+14°

У Бердянську в суботу буде хмарно з проясненнями, температура до +16°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура +1°...+12°.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: